fbpx
Menu Sluiten

HEALING OP AFSTAND

healing-op-afstand

NIEUW: Healing op afstand 
Het afgelopen halfjaar heb ik proefgedraaid met een nieuwe dienst: healing op afstand. En dat was een groot succes! Vrijwel al mijn cliënten die zo’n healing op afstand hebben ontvangen, zijn erg enthousiast over de resultaten. Daarom bied ik dit vanaf nu breed aan.

Hoe werkt healing op afstand?
Energetisch gesproken werkt healing op afstand precies hetzelfde als een healing waarbij we ons in hetzelfde vertrek bevinden. Ik stem me af op het kosmische veld (de universele energie, de Bron, God, …) en geef de krachtige, helende energie daarvan aan jou door. Jouw lichaam en geest ‘weten’ precies wat er waar nodig is en daar vindt de healing dan plaats.

Het is dus gebleken dat fysieke afstand hierbij van geen belang is. De healing werkt net zo goed en net zo sterk.

Zijn er verschillen met een live healing?
Wat wel verschilt, is dat we niet eerst uitgebreid bespreken hoe het met je is en wat er allemaal speelt. Een ‘healing op afstand’ is dus precies wat het woord al zegt: een healing. Geen coachingsgesprek, geen massage, geen marmatherapie.

Maar dat heeft (ook) voordelen. Als je op een bepaald thema in je leven healing wilt en je bent je voldoende bewust van dat thema, dan zijn die gespreken niet altijd nodig. En omdat ik er minder tijd aan kwijt ben, kan ik het ook aanbieden voor een lagere prijs dan een afspraak in de praktijk.

Net als bij een gewoon consult gaat ook aan een healing op afstand altijd een (online) intake vooraf, zodat ik goed weet hoe ik jou het beste kan helpen.

Nóg meer nieuws: healing pads
Boven op deze voordelige afstandshealings bied ik nóg een nieuwe, voordelige manier van (extra) heling aan: ‘healing pads’. Healing pads zijn pads van biologische katoen die ik heb ‘geladen’ met helende energie. Wanneer je ze op je lichaam draagt, geven ze deze helende energie geleidelijk aan af, waardoor het effect van een (afstands)healing extra wordt verlengd. Elke pad is ongeveer 3 dagen bruikbaar, waardoor je al met 6 pads het effect ongeveer 3 weken kunt verlengen. Denk je eens in: 3 weken, dagelijks een healing, hoe krachtig is dat?! De healing pads zijn bovendien niet duur.

Werkt dat écht?!
Nu vraag je je misschien af: is dit een grap? Werkt dat dan wel? En terecht; ik zou die vraag ook stellen. Sterker nog: ik héb die vraag gesteld. En wetenschapper en onderzoeker dr. Bill Bengston heeft die vraag beantwoord. Hij doet al 30 jaar onderzoek naar healing en heeft de laatste jaren ook deze manier (met healing pads) onderzocht. Zijn onderzoeksresultaten zijn verbluffend. En het mooie is: hij heeft gelijk! Dat zeggen ook de mensen die mijn pads inmiddels hebben geprobeerd.

Wil jij het ook proberen?
Ter kennismaking kun je in de laatste weken van 2019 op een heel voordelige manier kennismaken met healing op afstand, verlengd m.b.v. healing pads. Je betaalt hiervoor slechts € 99,- in plaats van € 159,00. Daarvoor krijg je:
– een korte telefonische intake;
– een healing op afstand;
– healing pads voor in totaal 3 weken.
Ben je al cliënt bij mij, dan is de intake misschien niet nodig. In dat geval krijg je de healing en de pads voor € 69,00.

Reserveer je nog dit jaar, dan mogen de intake en de eerste healing ook in 2020 worden afgesproken.

Consult op afstand
Een consult op afstand is bijna precies hetzelfde als een consult in de praktijk alleen hebben we contact via een technisch hulpmiddel zoals telefoon of skype. Uiteraard is massage en marmatherapie dan niet mogelijk.

Verschillen

MogelijkhedenPraktijkConsult op afstandHealing op afstand
Alle werkvormenJaGeen massages, marmatherapie en yogaAlleen healing
ReizenJaNeeNee
Aparte online intake nodig van 30 min.Nee, live intake (bij 1e afspraak van 90 min.)JaJa
Tijsduur60 of 90 min.60 min.30 min.
KostenKijk bij Tarieven voor een compleet overzicht.