ENERGETISCHE HEALING

Disclaimer

Equilibre is een praktijk voor energetische therapie en andere complementaire behandelingen gebaseerd op de principes van energetische healing, yoga-meditatie, polariteitstherapie en systemisch werk.

Bij Equilibre werken geen artsen, verpleegkundigen of psychologen. Daarom wordt je aangeraden om bij lichamelijke of psychische klachten altijd ook je huisarts te raadplegen. Overleg met je behandelend arts over de begeleiding of therapie die je bij ons wilt volgen. Breng ons altijd op de hoogte van klachten, behandelingen en medicijngebruik, zodat wij je zo goed en veilig mogelijk kunnen helpen.

Consulten bij Equilibre zijn geen vervanging voor reguliere medische zorg.

Equilibre werkt samen met anderen. Wij proberen de samenwerking tussen de complementaire en de reguliere zorg te stimuleren. Wanneer je door ons wordt aangeraden een ander(e praktijk) te raadplegen of een behandeling bij een ander te ondergaan, zijn wij niet verantwoordelijk voor de (kwaliteit van de) geleverde zorg en/of adviezen door die ander(e praktijk).

De teksten op deze website zijn met grote zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor foutieve informatie, noch voor de inhoud van andere websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt.

Maak een afspraak en verbind je weer met je diepste kern.

Een behandeling bij Equilibre is geen vervanging van een reguliere medische behandeling. Lees de hele disclaimer!