Menu Sluiten

DISCLAIMER

Equilibre is een praktijk voor complementaire (=aanvullende) behandeling, gebaseerd op de principes van onder meer healing, reading, polariteitstherapie en systemisch werk.

Bij Equilibre werken geen artsen, verpleegkundigen of psychologen. Daarom raad ik je aan om bij lichamelijke of psychische klachten altijd (ook) je huisarts te raadplegen en/of te overleggen met je behandelend arts over de begeleiding of therapie die je bij mij wilt volgen.

Let op: een consult bij Equilibre is geen vervanging voor reguliere medische zorg.

Equilibre werkt samen met anderen en stimuleert actief de samenwerking tussen de complementaire en de reguliere zorg (integrative medicine – IM). Wanneer ik je aanraad een ander of een andere praktijk te raadplegen, of een behandeling bij een ander te ondergaan, ben ik niet verantwoordelijk voor de (kwaliteit van de) geleverde zorg en/of adviezen door die ander(e praktijk).

De teksten op deze website zijn met grote zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten worden ontleend. Ik ben niet aansprakelijk voor mogelijk foutieve of incomplete informatie, noch voor de inhoud van andere websites waarnaar wordt verwezen of gelinkt.