ENERGETISCHE HEALING

Energetische healing

energetische healing

In contact met je Zelf

Tijdens een energetische healing maak ik contact met jouw innerlijke Zelf, je gezonde kern, datgene wat jij werkelijk bent. Op dat moment ben je verbonden met de universele levensenergie. Deze sterke en helende kracht bevordert jouw genezingsproces enorm.

Vijf niveaus van gezondheid
Een energetische healing werkt tegelijkertijd door op vijf niveaus:

  1. lichaam (het fysieke niveau)
  2. gedachten (het mentale niveau)
  3. emoties (het emotionele niveau)
  4. relaties (ook wel: het systemische niveau)
  5. ziel (ook wel: het existentiële niveau)

Wanneer er sprake is van onbalans, werken we aan herstel op alle niveaus waar dit nodig is. Soms gebruik ik daarbij één enkele methode, soms meerdere; dat is afhankelijk van wat er op dat moment voor jou nodig is. Daarbij kijken we samen wat jij zélf kunt bijdragen aan het proces van heling, zodat je niet langer dan strikt noodzakelijk afhankelijk bent van mij of anderen voor je eigen gezondheid.

Energetische healing en massage
Regelmatig maak ik naast energetische healing  gebruik van massage. Daardoor wordt de behandeling als geheel nog krachtiger. De energetische healing en de massage lopen naadloos in elkaar over.

Ik werk met verschillende soorten massage, van uiterst subtiel tot heel krachtig. In alle gevallen helpt de massage je om de samenhang tussen je gedachten, je emoties en je lichaam te ontdekken. Je leert je bewust te worden van blokkades in je lichaam en van de mogelijke oorzaken hiervan, en je wordt vervolgens in staat gesteld om zowel emotionele als lichamelijke spanning los te laten.

Verder kunnen bijvoorbeeld voedings- en leefstijladviezen, stressrelease, ademhalings- en ontspanningstechnieken bijdragen aan de heling. We kunnen kijken naar vastzittende emoties en beperkende overtuigingen, maar ook naar eventuele verstoringen in relaties, bijvoorbeeld binnen de familie. Én we hebben het over zingeving: hoe sterk is jouw levensverlangen eigenlijk en waarop is dat gebaseerd? Hoe kunnen we je verlangen transformeren in vertrouwen en vrede? Uiteraard bepalen we in overleg wat we wel en niet gaan doen.

Maak een afspraak en verbind je weer met je diepste kern.

Een behandeling bij Equilibre is geen vervanging van een reguliere medische behandeling. Lees de hele disclaimer!