ENERGETISCHE HEALING

Familieopstellingen

Praktische informatie

  • Een bijeenkomst gaat alleen door bij voldoende belangstelling (zowel vragen om op te stellen als representanten). Je krijgt hiervan tijdig bericht.
  • We doen 1 of 2 opstellingen per bijeenkomst.
  • Omvang: 1,5 tot 2,5 uur per keer.
  • Kosten: Representanten gratis¹; voor een opstelling: € 95.
  • Locatie: Zoetermeer.
  • Kijk in de agenda voor de data.

¹ Voor representanten is de opstelling gratis. Vond je de bijeenkomst waardevol voor jezelf? Dan is een vrijwillige donatie na afloop welkom.

Nog steeds ben ik verwonderd bij elke opstelling

Vaak ben je je helemaal niet bewust van een verstoring in  je familiesysteem. Maar je hebt wél ergens last van in je leven – fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel of spiritueel. En je krijgt de oorzaak van je klacht maar niet boven water, waardoor heling ook heel lastig wordt…

Juist dán kan een familieopstelling je inzicht geven in de achtergrond van wat jou dwars zit. Je kunt er vragen mee beantwoorden zoals ‘Waarom voel ik mij de laatste tijd zo moe?’, of ‘Waarom ben ik toch zo prikkelbaar?’. Maar bijvoorbeeld ook: ‘Waarom reageer ik altijd zo heftig als iemand dit-of-dat doet? Of: ‘Waarom kom ik maar niet van die kiespijn af, terwijl er fysiek helemaal niets aan de hand is?’ En zelfs: ‘Waar komt toch die hoogtevrees vandaan?’, of ‘Waarom maak ik nooit iets af waar ik aan begin?’

Door met behulp van een familieopstelling inzicht te krijgen in de systemische achtergrond van je probleem, kom je sterker in je helingsproces te staan; de heling krijgt als het ware eindelijk de ruimte. En dat werkt niet alleen positief voor jou: het hele betreffende systeem wordt geheeld.

Als het systeem in balans komt, komt het tot rust. En rust in de omgeving helpt weer mee aan rust in jezelf.

Een krachtige manier om een opstelling te doen is met representanten. Representanten zijn  mensen die zonder voorkennis over jouw vraag of achtergrond vrijwillig leden van jouw systeem representeren. Hierdoor gaat jouw familiesysteem letterlijk leven. En wat er dan gebeurd is wonderlijk!

Maak een afspraak en verbind je weer met je diepste kern.

Een behandeling bij Equilibre is geen vervanging van een reguliere medische behandeling. Lees de hele disclaimer!