ENERGETISCHE HEALING

Familieopstellingen

De verborgen dynamiek in jouw systeem

Met behulp van familieopstellingen kun je verstoringen in je systeem opsporen en oplossen. Opstellingen worden daarom ook wel ‘systemisch werk’ genoemd. Een systeem is in dit geval een energieveld dat behoort bij een groep mensen. In dat energieveld zit alle informatie over deze mensen als groep, zowel uit het heden als uit het verleden – en dat kan tot generaties terug gaan.

Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen. Denk bijvoorbeeld aan de groep collega’s op je werk, de groep medesporters op je sportvereniging, je vriendengroep en natuurlijk je familie. Hoe dichter de mensen uit een bepaald systeem bij je staan, hoe sterker de invloed is die dat systeem op jou zal hebben. Voor veel mensen is daarom het familiesysteem één van de belangrijkste systemen in hun leven. Dit maakt familieopstellingen de bekendste en meest populaire categorie opstellingen om mee te werken.

Inzicht m.b.v. familieopstellingen
Vaak ben je je helemaal niet bewust van een verstoring in  je familiesysteem. Maar je hebt wél ergens last van in je leven – fysiek, mentaal, emotioneel, relationeel of spiritueel. En je krijgt de oorzaak van je klacht maar niet boven water, waardoor heling ook heel lastig wordt…

Juist dán kan een familieopstelling je inzicht geven in de achtergrond van wat jou dwars zit. Je kunt er vragen mee beantwoorden zoals ‘Waarom voel ik mij de laatste tijd zo moe?’, of ‘Waarom ben ik toch zo prikkelbaar?’. Maar bijvoorbeeld ook: ‘Waarom reageer ik altijd zo heftig als iemand dit-of-dat doet? Of: ‘Waarom kom ik maar niet van die kiespijn af, terwijl er fysiek helemaal niets aan de hand is?’ En zelfs: ‘Waar komt toch die hoogtevrees vandaan?’, of ‘Waarom maak ik nooit iets af waar ik aan begin?’

Door met behulp van een familieopstelling inzicht te krijgen in de systemische achtergrond van je probleem, kom je sterker in je helingsproces te staan; de heling krijgt als het ware eindelijk de ruimte. En dat werkt niet alleen positief voor jou: het hele betreffende systeem wordt geheeld.
Als het systeem in balans komt, komt het tot rust. En rust in de omgeving helpt weer mee aan rust in jezelf.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op om een opstelling aan te vragen of maak een afspraak voor een individueel consult.

Je kunt je ook aanmelden om mee te doen als representant. Dit kan geheel kosteloos.
Lees er hier alles over
.

Maak een afspraak en verbind je weer met je diepste kern.

Een behandeling bij Equilibre is geen vervanging van een reguliere medische behandeling. Lees de hele disclaimer!