Menu Sluiten

DE HELENDE WERKING VAN FREQUENTIES

Op zondag 22 mei 2022 heb ik, samen met de Nederlandse salespartners van de Schumann 3D-plaat, twee workshops gegeven met de titel ‘Healing d.m.v. frequenties’. Die workshops waren een groot succes; we hebben heel veel positieve reacties gekregen.

Eigenlijk verbaast me dat niet: de genezende werking van frequenties is typisch iets voor dit tijdsgewricht, waarin we een andere, veel minder materieel georiënteerde wereld aan het bouwen zijn. Steeds meer mensen beseffen dat wij energie zijn, net als alles om ons heen. En dat maakt het heel logisch om de blik te wenden naar frequenties voor genezing.

Dagworkshop De workshop van 22 mei besloeg een (klein) dagdeel en ging voornamelijk over de Schumann-frequentie en -3D-plaat. Inmiddels geef ik een dagworkshop, getiteld:

DE HELENDE WERKING VAN NATUURLIJKE FREQUENTIES

helende frequenties

Deze workshop is langer en dus ook uitgebreider. Ja, ik zal opnieuw aandacht besteden aan de Schumann-frequentie en ik neem ook weer mijn Schumann-plaat mee. Maar er zijn veel meer healingsmethoden die gebruikmaken van natuurlijke frequenties; ook daar zal ik op ingaan. Dat doe ik in de vorm van uitleg, maar vooral ook door je verschillende ervaringen te bieden. Denk daarbij aan een trancereis, een ervaring met geluid, kernopstellingen en dergelijke.

Deelnemen doe je niet alleen voor jezelf
Als je jezelf heelt, heel je de wereld – we zijn immers één en hetzelfde levende organisme. Ook hier zal ik in de workshop nader op ingaan, maar weet alvast dit: als jíj door deelname aan deze workshop weer een stukje heler wordt, help je daarmee de wereld. En dat is heel hard nodig, zeker in deze tijd!

Praktische informatie
Data en aanmelden: zie de Agenda.
Tijd: Start om 9:30 uur (inloop vanaf 9:15 uur) tot ongeveer 16:30 uur.
Prijs: € 165,00 inclusief koffie, thee, water en iets lekkers; exclusief lunch! Neem zelf je lunch mee (op 2 minuten loopafstand is een Coop en daar kun je eventueel iets kopen).
Locatie: De Voorhof, Rijksstraatweg 65 in Voorst (nabij mijn praktijk); met eigen parkeerterrein.
Deelnemers: maximaal 16.

Mocht je meer informatie willen, neem dan contact met me op.