Menu Sluiten

Bevrijd je helende kracht!

Helen en verbinden

‘Bevrijd je helende kracht’. Dit beschrijft het belangrijkste principe achter mijn werk. In mijn praktijk, cursussen en online trainingen help ik mensen om precies dát te doen: hun eigen helende kracht aan te boren. Te bevrijden, want meestal wordt deze kracht belemmerd door oude vastzittende emoties, door angst of door negatieve gedachtenpatronen; in het kort je mindset. Verander hoe je over jezelf denkt, over je verleden, heden of toekomst of over de maatschappij, de wereld en alles veranderd mee; kortom:
verander je mindset en je veranderd je leven.

Het bevrijden van je (zelf)helende kracht noem ik healing of heel worden. Heel worden is iets anders dan genezen. Genezing is voorbehouden aan lichamelijke onbalans. Het meest trage proces en meest lastige om te beïnvloeden. Heel worden is heel worden op alle niveaus; weer een heel mens worden; lichaam, geest en Ziel. Harmonie bereiken op alle niveaus. Dus ook in harmonie leven met je omgeving, met de mensen om je heen, met de wereld, de natuur en natuurlijk met Jezelf!

Een belangrijke vraag die zich aandient is: hoe doe je dat, je helende kracht bevrijden? Er zijn vele manieren om dat te doen, maar de kern is om weer volledig in contact te komen met je essentie, met dat wat je werkelijk bent. Want dat ben jij, niet je lichaam, maar veel meer dan dat. Een lichaam heb je, maar je bent dat niet. Je bent je Ziel of essentie, de Goddelijke vonk. En zodra je je dat weer herinnert, begint je proces van heling en is het bevrijden van je helende kracht gestart.

Over dit onderwerp houd ik met enige regelmaat (gratis toegankelijke) lezingen. Kijk in de agenda voor de data.

Ik wens je een mooie herinnering!

Geplaatst inGezondheid, Nieuws

Related Posts

Geef een reactie