Menu Sluiten

HEAL: de film

HEAL

In vervolg op de thema-avond ‘Holistisch bewustzijn & healing’ van 23 januari, waar ik een lezing over healing verzorg (maar ook los daarvan te bezoeken!) wordt de documentaire HEAL vertoond. Deze laat zien dat we veel meer controle hebben over onze gezondheid dan we zelf vaak geloven, en hoe we dat zelfhelende vermogen kunnen activeren.

Op het snijvlak van wetenschap en spiritualiteit Wereldberoemde experts als Deepak Chopra, Joe Dispenza, Anita Moorjani en Marianne Williamson nemen ons mee op een wetenschappelijke en tegelijkertijd spirituele reis. Daarin ontdekken we dat onze gedachten, overtuigingen en emoties een enorme impact hebben op onze gezondheid en ons vermogen om te genezen.

De nieuwste wetenschappelijke inzichten tonen aan dat we niet het slachtoffer zijn van onveranderlijke genen, en dat we ook niet hoeven blijven ‘hangen’ in nare prognoses, maar dat we wel degelijk invloed kunnen uitoefenen op onze gezondheid en ons welbevinden.

Naast wetenschappelijk en spiritueel toonaangevende sprekers en schrijvers volgt HEAL drie ‘gewone’ mensen op hun helende reizen.

Als elke arts, natuurgeneeskundige en zorgvrager deze documentaire zou zien en goed op zich zou laten inwerken, dan zou de wereld er totaal anders uitzien, en niet alleen op het gebied van alles wat gezondheid betreft.

Inleiding en gelegenheid tot vragen
Deze documentaire wordt ingeleid door Rob van der Niet, energetisch healer in Den Haag. Na afloop is hij beschikbaar voor het beantwoorden van vragen.

Vrij toegankelijk; een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie: zie de agenda.
Je kunt hier de trailer bekijken.

Geplaatst inGezondheid, Nieuws

Related Posts

Geef een reactie