Menu Sluiten

HEALING VOORST

Healing Voorst

 

Op 4 januari 2021 start Equilibre – Centrum van Licht zijn activiteiten in dit schitterende pand aan de Rijksstraatweg 61 in Voorst (Gelderland), gelegen tussen Zutphen en Deventer.

Equilibre is al langere tijd succesvol actief in de regio Den Haag/Haaglanden en biedt dan zijn diensten dus ook aan in de regio Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen) en De Achterhoek.

Rob van der Niet is oprichter en eigenaar van Equilibre. Hij heeft zo’n 25 jaar ervaring met de ondersteuning van mensen die hulp zoeken bij lastige, vaak terugkerende ervaringen in hun leven. Dat kunnen levenservaringen zijn, zoals moeite met (bepaalde) relaties, maar ook fysieke problemen, zoals chronische pijn of een beperkende aandoening. Je kunt bij Rob terecht met psychische knelpunten, zoals somberheid of overmatige angst, maar ook met zingevingsvraagstukken. Rob is niet alleen zelf ‘door het leven getekend’, ook heeft hij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van gezondheid en welzijn op alle niveaus. Hij hanteert een holistisch mensbeeld (‘alles hangt met alles samen’) en combineert oosterse en westerse filosofieën en geneeswijzen. Over het algemeen hebben cliënten aan enkele sessies genoeg om weer verder te kunnen.

Rob van der niet

De activiteiten die Equilibre aanbiedt zijn onder meer:

 • Energetische therapie
  Alles is energie, dus is het logisch dat ook veel behandelingen daar beginnen. Energetische therapie is een verzamelnaam voor behandelvormen die zich richten op de gehele mens: op het lichamelijke, mentale, emotionele, relationele en spirituele niveau.
 • Spirituele begeleiding
  Aandacht voor datgene wat groter is dan jouw beperkte ik helpt je om de harmonie in je leven te (her)vinden, om richting te geven bij zingevingsvragen en om je bewustzijn te verdiepen.
 • Familie- en themaopstellingen
  Met behulp van opstellingen kun je onbewuste energieën die je leven beïnvloeden, zichtbaar maken. Dit is vooral efficiënt bij het oplossen van ‘onverklaarbare’ gedragspatronen en angsten.
 • Rituelen
  Vaak in de vorm van een workshop worden rituelen gebruikt om een volgende stap te zetten in de verdieping van je bewustzijn. Hoe zelfbewuster je wordt, des te stabieler en rustiger/vrediger kun je in het leven staan.

In de agenda kun je zien welke activiteiten waar worden georganiseerd. Via het contactformulier kun je je aanmelden voor een consult.