Menu Sluiten

AANBIEDING: HEALING OP AFSTAND

healing-op-afstand

Categorie: Energetische therapie (waardebon)
Behandelaar: Rob van der Niet
Prijs vanaf: € 45,00 incl. 21% BTW

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ook geldt dat de aankoop van dit digitale artikel kan niet worden herroepen. Ervaar je een probleem met het produkt, stuur dan een e-mail aan info@stukkenbeter.nl.

Een healing op afstand naar keuze met intake en/of met healing pads voor 3 weken!
Een healing op afstand werkt vaak net zo krachtig als een live healing; de energie die voor de healing wordt gebruikt, kent immers geen beperking van ruimte. Je ontvangt een waardebon voor:

  • een healing op afstand (30 min);
  • naar keuze met een online intake en/of
  • healing pads voor in totaal 3 weken.

Kijk hier voor het nut en het gebruik van healing pads.

Een vervolghealing kost € 45,00. De eerste healing met intake is normaal € 99,00. Kies je voor korting, bestel dan met je healing (en eventueel intake) gelijk healing pads mee.

Intake, healing en pads: de normale prijs van de losse onderdelen is € 144,-. Samen in één pakket geldt er een stevige korting en betaal je nu slechts € 99,00.

Vervolghealing en pads: de normale prijs van de losse onderdelen is € 90,-. Samen in één pakket geldt er een mooie korting en betaal je slechts € 65,-. 

De waardebon is heel 2022 geldig. Vóór het eind van het jaar moet je de waardebon hebben ingewisseld en de afspraak voor de healing maken. Je kunt bellen of mailen voor een afspraak of het formulier invullen. De healing pads worden je na het maken van de afspraak  per post toegezonden met de gebruiksaanwijzing.