Menu Sluiten

KERSTAANBIEDING: MARMABEHANDELING

marmatherapie

Categorie: Energetische therapie (waardebon)
Behandelaar: Rob van der Niet
Prijs: € 65,00 incl. 21% BTW

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ook geldt dat de aankoop van dit digitale artikel kan niet worden herroepen. Ervaar je een probleem met het produkt, stuur dan een e-mail aan info@stukkenbeter.nl.

Mijn vrouw Ellen en ik hebben inmiddels twee keer een ayurvedische kuur van ruim 3 weken gevolgd in India. In het kader daarvan heb ik me natuurlijk uitgebreid verdiept in de ayurveda, de Indiase geneeskunde die al eeuwenlang bestaat en die een diepe, diepe wijsheid bezit. Gelukkig kun je hier in Nederland verschillende ayurvedische cursussen volgen, wat ik dan ook heb gedaan.

Een van die cursussen was Marmatherapie. Marma-punten zijn (knoop)punten van levensenergie (‘prana’) in het lichaam en liggen op energiebanen (meridianen). In een Marmabehandeling kom je heel snel tot een heel diepe ontspanning, waarin je lichaam overschakelt van het sympathische zenuwstelsel (‘er moet van alles’; je staat in de vecht-vluchtstand, stress speelt meestal een rol) naar het parasympathische zenuwstelsel (rust). Juist dán krijgt jouw zelfgenezende vermogen weer eens alle ruimte om zijn werk te doen. En daarbij wordt het dus ondersteund door deze bijzondere vorm van behandeling.

Tijdelijk bied ik deze behandeling aan met € 10,- korting, voor € 65,- i.p.v. € 75,- voor een vol uur.

Klik hier voor meer informatie over Marmabehandeling.

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2019. Tot op dat moment kunt u een waardebon voor een marmabehandeling t.w.v. € 75,- via de webwinkel kopen.

De waardebon is geldig tot en met 31 maart 2020. Vóór die datum (dat kan ook nog in december 2019!) moet de behandeling worden afgenomen. Je kunt bellen of mailen voor een afspraak.

Vermeldt als je wilt bij de aankoop de naam van de persoon aan wie je de bon cadeau wilt doen. Die naam zal dan in de e-mail worden vermeld.