Menu Sluiten

KERSTAANBIEDING: MASSAGE

massage

Categorie: Massage (waardebon)
Behandelaar: Rob van der Niet
Prijs: € 65,00 incl. 21% BTW

De algemene voorwaarden zijn van toepassing. Ook geldt dat de aankoop van dit digitale artikel kan niet worden herroepen. Ervaar je een probleem met het produkt, stuur dan een e-mail aan info@stukkenbeter.nl.

Ontspannende massage door ‘helende handen’
Wie mij al een beetje kent, weet dat ik ben geboren met ‘helende handen’, oftewel: de energie stroomt eruit bij elke aanraking. Net als mijn opa en mijn vader ben ik magnetiseur.

Dat biedt natuurlijk een bijzonder extraatje bij de massages die ik geef. Die zijn niet alleen heel diep ontspannend, maar ook helend voor lichaam, geest en ziel. Nou… dat wil je een geliefde toch cadeau doen?! 😉
En dat kan nu met een korting van € 10,- voor € 65,- i.p.v. € 75,- voor een vol uur.

Klik hier voor meer info over massage.

Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2019. Tot op dat moment kunt u een waardebon voor een ontspanningsmassage t.w.v. € 75,- via de webwinkel kopen.

De waardebon is geldig tot en met 31 maart 2020. Vóór die datum (dat kan ook nog in december 2019!) moet de behandeling worden afgenomen. Je kunt bellen of mailen voor een afspraak.

Vermeldt als je wilt bij de aankoop de naam van de persoon aan wie je de bon cadeau wilt doen. Die naam zal dan in de e-mail worden vermeld.