Menu Sluiten

ZIEL(S)GELUKKIG (paperback)

Ziel(s)gelukkig cover-01

Categorie: Boek
Auteur: Rob van der Niet
Uitvoering: Paperback, 34 pagina’s
Uitgave: oktober 2019
Illustraties: Jetske van Engelen
Prijs: € 7,95 incl. 9% BTW
Bijdrage in de verzendkosten: € 2,05 (verzending alleen binnen Nederland)

Bij bestelling van 5 stuks in 1 keer betaal je slechts € 40,- incl. verzending. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2019.

Wil je je aankoop herroepen, stuur dan een e-mail aan info@stukkenbeter.nl met in het onderwerp: herroepen bestelling. De kosten voor de terugzending zijn voor jouw rekening. Verder zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

“Toen ik jaren geleden zelf probeerde te overleven en – nog grotendeels onbewust – aan mijn zoektocht begon naar ‘het echte leven’, kwamen er mensen op mijn pad die me leerden hoe ik voluit kon Leven.

Die wijsheid draag ik ook vandaag nog met me mee. Inmiddels aangevuld met nieuwe bronnen en niet in de laatste plaats veel ervaring. Ik geef nu graag mijn kennis door aan anderen die, net als ik toen, bezig zijn met hun transformatie van overleven naar voluit Leven!”

In dit boekje onthult Rob van der Niet het geheim van een gelukkig leven!
Met prachtige tekeningen van Jetske van Engelen.

Kerstaanbieding
Dit boekje is – al zeg ik het zelf – niet alleen interessant om te lezen, maar ook mooi om te hebben of cadeau te geven. Het is nl. voorzien van prachtige tekeningen van Jetske van Engelen.

Ik bied het aan onder de kostprijs, omdat ik het belangrijk vind dat dit gedachtegoed zo veel mogelijk mensen bereikt (en gelukkiger maakt!). Inclusief de verzendkosten betaal je € 10,- per boekje.
Bestel je er 5, dan betaal je slechts € 40,-. Inclusief tutti. (Wil je er nog meer, neem dan even rechtstreeks contact met mij op.) Aanbieding geldig t/m 31-12-2019.

Wat kun je je geliefden nou beter cadeau doen dan een ‘handleiding naar geluk’?!

Reviews

“Het is prachtig… kan niet stoppen met lezen… moet eigenlijk aan het werk ;-).

Prachtige illustraties zeg en wat een fijne lay-out. Door het duidelijke lettertype en de grootte ervan is het heel makkelijk (rustig) lezen voor iedereen!”  [Marlies]

“Ik begon al staand te lezen en heb het in één stuk uitgelezen (ik ben wel gaan zitten :-)”
[Laura]