Menu Sluiten

NIEUWJAARS-TWEEDAAGSE

Wij blijven het licht brengen!
Het zijn best donkere tijden, zowel letterlijk als figuurlijk. De avonden vallen inmiddels wel érg snel, waar ik zelf altijd erg aan moet wennen, en de ontwikkelingen in de samenleving zou ik op dit moment ook niet direct als ‘licht’ bestempelen. Des te belangrijker is het om zélf het licht te blijven brengen!

‘Bij jezelf en met elkaar’
Dé thema’s voor het nieuwe kalenderjaar zijn wat mij betreft authenticiteit en verbondenheid. En we leven in een tijd waarin de uiterlijke omstandigheden ons hierin optimaal faciliteren! Dagelijks worden allerlei horrorscenario’s over ons uitgestort; laat je je dan meevoeren door angst, voel je je onzeker? Of motiveert dit je juist om je eigen waarheid te onderzoeken, en ook daar vanuit te leven? Natuurlijk, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan… totdat we ons met gelijkgestemden gaan verbinden. Verbondenheid lift je letterlijk op: mensen die op allerlei uiteenlopende manieren ‘de handen ineenslaan’ (of liever gezegd: hun harten met elkaar verbinden), verhogen daarmee direct hun trilling. Dat brengt je in flow; je creativiteit kan weer gaan stromen, je wordt blij, enthousiast, … en je kunt jouw bijdrage aan de wereld gaan leveren!

Zullen we dit samen in de praktijk brengen?
Op vrijdag 7 en zaterdag 8 januari (een goed begin van het nieuwe jaar!) organiseer ik de workshop ‘Bij jezelf en met elkaar’. Op de eerste dag bied ik verschillende oefeningen aan om jou dichter bij jezelf, bij je ziel, bij jouw eigen waarheid te brengen, zodat je de vreugde daarvan gaat ervaren. We gaan dan wel iets dieper dan in voorgaande workshops!

De tweede dag staat in het teken van verbinding met de andere deelnemers. Hoe leg je de verbinding vanuit je hart, vanuit onvoorwaardelijke acceptatie, ongeacht wat de ‘waarheid’ van de ander is? En als je dat in deze groep lukt, hoe kun je die ervaring dan ‘meenemen’ in je dagelijks leven?

Ik denk dat het in deze tijd heel belangrijk is dat zo veel mogelijk mensen actief ‘lichtbrenger’ worden; dat ze hun diepste zielenwaarheid gaan leven. En ik denk ook dat iedereen die zich aangesproken voelt door dat idee (al is het nog met enige aarzeling 😉), zich helemaal op zijn of haar plek zal voelen in deze tweedaagse workshop.

Voel je welkom!

Praktische informatie
Data: vrijdag 7 en zaterdag 8 januari 2022.
Tijd: Start om 10:00 uur (inloop vanaf 9:45 uur) tot ongeveer 17:00 uur.
Prijs: € 165,00 inclusief koffie, thee, water en iets lekkers; exclusief lunch! Neem zelf je lunch mee of koop iets in het nabij gelegen winkelcentrum.
Locatie: Orfeoschouw 18 in Zoetermeer (nabij het Woonhart); ingang aan de kant van de Kwantum.
Deelnemers: minimaal 6; maximaal 9.

Mocht je meer informatie willen, dan kun je me natuurlijk bellen of mailen.

Ik hoop je te zien op 7 & 8 januari in Zoetermeer!