Menu Sluiten

WORKSHOP ZIEL(S)GELUKKIG

Gelukkig: het mag weer!
Ik ben heel blij dat de coronamaatregelen voor een deel zijn afgeschaald, want nu kan ik dan eindelijk de workshop organiseren die al zo lang in de pijplijn zit! Deze dagworkshop heet Ziel(s)gelukkig en vindt plaats in Zoetermeer op zondag 4 juli van 10.00 tot 16.30 uur (uitloop tot 17.00 uur). Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers en bijna de helft van de plekken is al vergeven. Dus als je mee wilt doen, meld je dan snel aan!

Wat gaan we doen?
Om het licht van onze ziel optimaal te kunnen laten stralen, is het vaak nodig om een aantal sluiers los te laten. Deze sluiers zijn in feite overlevingsmechanismen die we in ons verleden, vaak in onze heel vroege jeugd, hebben opgedaan. Niet zelden zitten daar ook systemische elementen bij; patronen die van generatie op generatie worden doorgegeven. De workshop Ziel(s)gelukkig reikt je een aantal manieren aan om ze te laten gaan. Ze hebben je ongetwijfeld gediend, maar ze zijn niet langer nodig. Je ziel verlangt ernaar de volle ruimte te krijgen. Juist in deze tijd is dat zo belangrijk!

We leven in een bijzondere tijd
Het is je ongetwijfeld opgevallen dat er momenteel van alles aan het licht aan het komen is wat het licht eigenlijk niet kan verdragen. Dat komt doordat we in een bijzondere tijd leven, een tijd waarin de algehele trilling van de aarde omhoog gaat. Er vindt een bewustzijnsshift plaats, waarover ik je tijdens de workshop meer zal vertellen. Voor nu is het fijn om te weten dat deze ontwikkeling het makkelijker maakt oude patronen los te laten. Je gaat dus zeker de effecten ervaren van de oefeningen die we gaan doen, én je gaat de aarde helpen, door het laten schijnen van jouw unieke licht, om de overgang te maken naar die hogere frequentie.

Opstellingen en veel meer
Alle deelnemers aan de workshop krijgen uitgebreid de kans om aan hun eigen groei te werken. We doen verschillende praktische oefeningen, waarvan de effectiviteit zich al meermaals heeft bewezen. Voor drie deelnemers gaan we bovendien een opstelling doen met als centraal thema ‘zielsgeluk’. De overige deelnemers zijn dan representant.

Kosten
Omdat het de eerste keer is na de coronalockdowns dat ik deze workshop geef, bied ik ‘m aan voor een bedrag van
€ 45,-. Koffie en thee zijn inbegrepen; je wordt verzocht zelf je lunch te verzorgen (meenemen of kopen in het zeer nabijgelegen winkelcentrum).

De deelnemers voor wie een opstelling wordt gehouden, betalen € 115,-. Deze hebben zich van tevoren hiervoor aangemeld (vol; maar in september komt er weer een kans!).

Meer info
Mocht je meer informatie willen, dan kun je me natuurlijk bellen of mailen.

Ik hoop je te zien op 4 juli in Zoetermeer!