Menu Sluiten

WORKSHOP ZIEL(S)GELUKKIG

In de herhaling!
Nu de coronamaatregelen voor een deel zijn afgeschaald, organiseer ik voor de tweede maal de workshop Ziel(s)gelukkig. Die vindt plaats in Zoetermeer op zondag 29 augustus van 10.00 tot 17.30 uur (uitloop tot 18.00 uur). Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers. Als je mee wilt doen, meld je dan snel aan!

Reacties van voorgaande deelnemers

  • het was weer indrukwekkend en bijzonder welke krachten je, met ons allen samen, onder de aandacht wist te brengen;
  • hartelijk bedankt voor de prachtige foto’s van deze prachtige Zielsgelukkig dag;
  • dank je wel Rob, voor de mooie dag.

Wat gaan we doen?
Om het licht van onze ziel optimaal te kunnen laten stralen, is het vaak nodig om een aantal sluiers los te laten. Deze sluiers zijn in feite overlevingsmechanismen die we in ons verleden, vaak in onze heel vroege jeugd, hebben opgedaan. Niet zelden zitten daar ook systemische elementen bij; patronen die van generatie op generatie worden doorgegeven. De workshop Ziel(s)gelukkig reikt je een aantal manieren aan om ze te laten gaan. Ze hebben je ongetwijfeld gediend, maar ze zijn niet langer nodig. Je ziel verlangt ernaar de volle ruimte te krijgen. Juist in deze tijd is dat zo belangrijk!

Healing van de aarde
Er is dit keer ruimte voor 2 individuele opstellingen in plaats van 3, omdat ik het belangrijk vind in deze roerige tijden om óók aandacht te besteden aan healing van de planeet en van allen die het op dit moment moeilijk hebben vanwege de corona. Míjn mening is dat het het beste is om hier op energetisch niveau licht en positiviteit in te brengen; doen we dat groepsgewijs, dan is het extra krachtig. Bovendien brengt dat onszélf rust, ruimte en vrede met welke situatie dan ook. Dus laten we hopen dat we elkaar gewoon kunnen zien eind augustus om dit Lichtwerk te doen!

Jouw zielsverlangen
Centraal staat dus jouw zielsverlangen, datgene wat jij komt brengen hier op aarde. Misschien weet je al precies wat dit is, misschien heb je nog geen idee, dat maakt voor de workshop niet veel uit. Het gaat erom dat je er nú contact mee maakt en vooral ook gaat ervaren wat jou eventueel nog in de weg staat om het voluit te leven. En dat doen we vanaf zielsniveau.

Kosten
Deze workshop bied ik aan voor een bedrag van € 65,-.
Koffie en thee zijn inbegrepen, lunch kun je zelf meenemen of kopen in het nabijgelegen winkelcentrum.
De deelnemers voor wie een opstelling wordt gehouden, betalen € 125,-.

Meer info
Mocht je meer informatie willen, dan kun je me natuurlijk bellen of mailen.

Je bent welkom op 29 augustus in Zoetermeer!