Menu Sluiten

Over filmpjes en een eigen Youtube-kanaal

energetische-therapie-en-healing

Ik heb een nieuwe manier van communiceren ‘ontdekt’! Sinds enige tijd maak ik korte filmpjes waarin ik telkens één onderwerp van mijn visie en/of van mijn werk nader belicht. Ik doe dat in interviewvorm, waarbij de vragen worden gesteld door een professionele interviewster.

De oorzaken van ziekte
Mijn eerste filmpje gaat over de ‘oorzaken van ziekte’.
Filmpje!

Ben je verantwoordelijk voor je ziekte?
In mijn tweede filmpje ga ik in op de vraag of en in hoeverre iemand verantwoordelijk is voor zijn of haar aandoening of ziekte. Dit is een thema dat ik veelvuldig tegenkom, en het gaat soms zelfs richting schuld, dus nog een stap verder dan verantwoordelijkheid. Dan vragen mensen zich bijvoorbeeld af: Wat heb ík ‘fout’ gedaan, over het hoofd gezien, of wat zou ik ánders moeten doen, waardoor ik ziek ben geworden? Of ook wel: Ik ben al best een tijdlang ziek en ik heb er volgens mij inmiddels álles aan gedaan om beter te worden, maar het lukt maar niet. Waar schiet ik nou toch tekort?
Filmpje!

De rode draad in mijn behandelingen
Ruim een jaar lang heeft mijn (oude) website mij naar volle tevredenheid gediend. En nu is er een site gemaakt, waarop ik nóg duidelijker uitleg wat ik allemaal te bieden heb. Ellen las natuurlijk mee met die nieuwe site; je bent tekstschrijver van origine of je bent het niet! En dat bracht haar ook op het onderwerp voor dit nieuwe filmpje: de rode draad in mijn behandelingen. Want ik doe inmiddels ‘zo veel’, dat het misschien niet meteen voor iedereen duidelijk is hoe dat alles met elkaar samenhangt… Terwijl het dat natuurlijk absoluut wel doet!

Heel kleine spoiler alert: de rode draad in al mijn behandelingen is (natuurlijk) healing. Heel-worden op alle 5 de niveaus van het menselijk bestaan. En zelf ben ik maar al te blij dat ik verschillende methoden en technieken tot mijn beschikking heb om je te helpen die healing in gang te zetten. Dat vergroot immers jóúw slagingskans alleen maar!
Filmpje!

Mijn gave als healer
Wat houdt mijn gave precies in, wat voor verplichtingen brengt het met zich mee en hoe werk ik ermee? Dat vertel ik je in dit filmpje!

Contact met de andere wereld
Mijn volgende filmpje is Deel 1 van een serietje van 3 is over ‘de Lichtmeesters’, met wie ik werk wanneer ik een healing geef. Wat zijn dat voor wezens? En hoe verhoudt zich onze wereld hier op aarde tot hún wereld? Ik leg het je in nog geen 4 minuten uit!
Filmpje!  

Wat zijn Lichtmeesters eigenlijk?
In mijn healings werk ik samen met de Lichtmeesters. Wat dat betekent en wat Lichtmeesters voor mij zijn, leg ik je uit in deze video, deel 2 van de miniserie.
Filmpje!  

Begeleiding bij spirituele ontwikkeling
In deel 3 leg ik je uit hoe ik jou kan ondersteunen bij je spirituele ontwikkeling; hoe ik je begeleid en ondersteun bij het vinden en bewandelen van jouw pad van zingeving.

Laat je me weten wat je van de filmpjes vindt?

Geplaatst inGezondheid, Zingeving, spiritualiteit en religie

Related Posts

Geef een reactie