ENERGETISCHE HEALING

Aanbevelingen

Wat vinden anderen van Equilibre?

Spirituele begeleiding
Marlies van Achthoven
Spirituele begeleiding
Een rustig en vertrouwd gevoel
Bij deze wil ik je graag nogmaals hartelijk bedanken voor jouw hulp en begeleiding tijdens mijn pad. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en jouw heldere en oprechte woorden. Het voelt goed. Dank je wel! Met een rustig en vertrouwd gevoel volg ik mijn weg...
Willemijn
Healing, Spirituele begeleiding
Een sfeer van geborgenheid
Tijdens onze reis naar India ben ik twee keer gevallen op de marmeren vloer van ons onderkomen. Een half jaar daarvoor had ik mijn pols gebroken ook omdat ik gevallen was op een marmeren vloer. Omdat ik geloof dat er altijd sprake is van oorzaak en gevolg vroeg ik mij af wat de oorzaak was van al dat vallen.
Omdat ik Rob had leren kennen als een integer man, heb ik mijn vraag aan hem voorgelegd en verzocht om een reading. Ik heb ruime ervaring in het krijgen van readingen/healingen. Zelf heb ik ook een healing van twee jaar afgerond.
Ik kan zeggen dat Rob de reading zeer kundig en in een sfeer van geborgenheid heeft gegeven.
Hij nam mij als het ware bij de hand en leidde me heel voorzichtig naar een antwoord waar ik uiteindelijk veel aan gehad heb. Uiteindelijk leerde hij mij ook nog hoe ik bij mijn eigen antwoorden kon komen.
Rob had geen oordeel over mij, ik voelde dat er van zijn kant volledige acceptatie was.
Dat ik er mag zijn precies zoals ik ben.
Ik zal Rob zeker weer vragen als ik ergens mee zit waar ik zelf niet uit kan komen.
Jetske
Healing, Spirituele begeleiding
Bescheiden en zacht en tegelijk krachtig en duidelijk
Van af het eerste moment dat we in gesprek kwamen werd ik geraakt door je warmte en helderheid waardoor ik me kon ontspannen in het gevoel dat alles goed was en dat alles er mocht zijn. Na mijn ruime ervaring met alternatieve genezers was ik blij met je pretentieloze persoonlijkheid. Je bent daardoor in staat geweest om mij met zachte hand zonder oordeel naar mijn pijnplekken te begeleiden. Waarbij je me een aantal keren verbaasde omdat je fysiek ineens heel ergens anders stond als eerder en dat ik dan niet gemerkt had dat je handen weggenomen had en me op eigen kracht verder liet gaan. Ik denk dat ik daarmee ook het beste de behandeling bij jou kan omschrijven. Jij hebt me begeleid met de juiste vragen en betrokkenheid terwijl jijzelf daarin een bescheiden rol nam zodat ik in staat was om bij mijn eigen kracht te komen. Bescheiden en zacht en tegelijk krachtig en duidelijk. Dank je wel.
familieopstellingen
Francisca van Hassel
Familieopstellingen
Vriendelijk en met respect
Rob is een persoon die kalmte uitstraalt. In alle vriendelijkheid en respect houdt hij overzicht op de situatie, stuurt op de juiste momenten bij en kan mensen op hun gemak stellen. Hij nodigt mensen uit hun verhaal te doen vrij van schaamte. Onder zijn begeleiding kan men meer te weten komen over vaak complexe situaties.
familieopstellingen
A.
Familieopstellingen
We kwamen in korte tijd tot de kern
Ik heb Rob ervaren als een zeer toegankelijke en deskundige behandelaar. Door de opstellingen en de gesprekken kwamen we in korte tijd tot de kern van een aantal belemmeringen die ik mijn leven lang al ervaar. Ik heb veel inzicht gekregen en er zijn processen op gang gekomen, waardoor de belemmeringen geleidelijk aan het vervagen zijn. Dat is heel bijzonder om te merken.
familieopstellingen
Marjoleine van den Berg
Familieopstellingen
Een intense en waardevolle opstelling
Onder begeleiding van Rob heb ik een intense en waardevolle familieopstelling mogen ervaren. De groep mensen die hij hierbij betrokken had was bijzonder prettig, voelde als een warm bad zodat de spanning bij mij snel verdwenen was. Ik had alle vertrouwen in Rob als begeleider van dit proces, zijn rust en uitstraling en vragen waren precies wat ik nodig had. En ik kan zeggen dat het heel wat in gang gezet heeft... geweldig bedankt Rob en degenen die onderdeel waren van de opstelling!
massage
Estelle Smits
Massage
Wat een cadeau!
‘Wat een cadeau’, was de gedachte die opkwam tijdens de massage van Rob. Rob is een ervaren, professionele en integere massagetherapeut en coach. Hij voelt goed en zuiver aan wat er nodig is. Nodigt je hierin uit zonder druk. Zowel in de gesprekken als tijdens de massages heb ik een compleet gevoel van ‘alles mag er zijn’, wat al helend op zichzelf is. Een cadeautje!
A.
Healing
Het had een duidelijk effect!
Voorafgaand aan de eerste healing was ik eerlijk gezegd wat sceptisch, maar ik kon daarna niet ontkennen dat het wel degelijk heel duidelijk effect had. Ik ervoer een diepe ontspanning en rust van binnen. En ikzelf, maar ook mijn omgeving zag dit naderhand nog terug in mijn gelaatsuitdrukking (zachter en krachtiger). Ik kan de behandelingen zeker aanbevelen.
massage-bij-kanker
Ilva Campagne
Massage bij kanker
Ik had er baat bij
Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren. Ik heb er baat bij gehad. Ik kan zeker anderen ook aanbevelen deze behandelingen te ondergaan.

Maak een afspraak en verbind je weer met je diepste kern.

Een behandeling bij Equilibre is geen vervanging van een reguliere medische behandeling. Lees de hele disclaimer!