ENERGETISCHE HEALING

Aanbevelingen

Wat vinden anderen van Equilibre?

A. (bekend bij webredactie)
Healing
Het had een duidelijk effect!
Voorafgaand aan de eerste healing was ik eerlijk gezegd wat sceptisch, maar ik kon daarna niet ontkennen dat het wel degelijk heel duidelijk effect had. Ik ervoer een diepe ontspanning en rust van binnen. En ikzelf, maar ook mijn omgeving zag dit naderhand nog terug in mijn gelaatsuitdrukking (zachter en krachtiger). Ik kan de behandelingen zeker aanbevelen.
Spirituele begeleiding
Marlies van Achthoven
Spirituele begeleiding
Een rustig en vertrouwd gevoel
Bij deze wil ik je graag nogmaals hartelijk bedanken voor jouw hulp en begeleiding tijdens mijn pad. Ik ben dankbaar voor deze ervaring en jouw heldere en oprechte woorden. Het voelt goed. Dank je wel! Met een rustig en vertrouwd gevoel volg ik mijn weg...
familieopstellingen
Francisca van Hassel
Familieopstellingen
Vriendelijk en met respect
Rob is een persoon die kalmte uitstraalt. In alle vriendelijkheid en respect houdt hij overzicht op de situatie, stuurt op de juiste momenten bij en kan mensen op hun gemak stellen. Hij nodigt mensen uit hun verhaal te doen vrij van schaamte. Onder zijn begeleiding kan men meer te weten komen over vaak complexe situaties.
massage-bij-kanker
Ilva Campagne
Massage bij kanker
Ik had er baat bij
Ik heb de behandelingen als zeer positief ervaren. Ik heb er baat bij gehad. Ik kan zeker anderen ook aanbevelen deze behandelingen te ondergaan.
familieopstellingen
A. (bekend bij webredactie)
Familieopstellingen
We kwamen in korte tijd tot de kern
Ik heb Rob ervaren als een zeer toegankelijke en deskundige behandelaar. Door de opstellingen en de gesprekken kwamen we in korte tijd tot de kern van een aantal belemmeringen die ik mijn leven lang al ervaar. Ik heb veel inzicht gekregen en er zijn processen op gang gekomen, waardoor de belemmeringen geleidelijk aan het vervagen zijn. Dat is heel bijzonder om te merken.
massage
Tineke Hoogvliet
Massage
Van harte aanbevolen!
De massages van Rob van der Niet ervaar ik als heel rustgevend, ontspannend en helend. Ze geven mij een vredig gevoel. Ik kijk er dan ook elke keer weer naar uit. Ik kan zijn behandelingen van harte aanbevelen.
familieopstellingen
Marjoleine van den Berg
Familieopstellingen
Een intense en waardevolle opstelling
Onder begeleiding van Rob heb ik een intense en waardevolle familieopstelling mogen ervaren. De groep mensen die hij hierbij betrokken had was bijzonder prettig, voelde als een warm bad zodat de spanning bij mij snel verdwenen was. Ik had alle vertrouwen in Rob als begeleider van dit proces, zijn rust en uitstraling en vragen waren precies wat ik nodig had. En ik kan zeggen dat het heel wat in gang gezet heeft... geweldig bedankt Rob en degenen die onderdeel waren van de opstelling!
massage
Estelle Smits
Massage
Wat een cadeau!
‘Wat een cadeau’, was de gedachte die opkwam tijdens de massage van Rob. Rob is een ervaren, professionele en integere massagetherapeut en coach. Hij voelt goed en zuiver aan wat er nodig is. Nodigt je hierin uit zonder druk. Zowel in de gesprekken als tijdens de massages heb ik een compleet gevoel van ‘alles mag er zijn’, wat al helend op zichzelf is. Een cadeautje!

Maak een afspraak en verbind je weer met je diepste kern.

Een behandeling bij Equilibre is geen vervanging van een reguliere medische behandeling. Lees de hele disclaimer!