Menu Sluiten

‘De energetische boodschap van graancirkels’

 

Theo Wierdsma is ‘met de helm op geboren’. Dat betekent dat hij weliswaar in een fysiek lichaam op Aarde rondloopt, maar een open lijntje heeft behouden met andere dimensies. Contacten met onze ‘medebewoners’ in de kosmos zijn hem dan ook niet vreemd: hij communiceert zowel met beschavingen uit andere dimensies, zoals de Arcturians en de Pleiadians, als met Lichtwezens in de onze, zoals engelen en de zielen van overledenen. Dat Theo ook al tientallen jaren regelmatig graancirkels bezoekt, is in dit kader heel logisch; deze worden immers voor het overgrote deel door ‘buitenaardsen’ gecreëerd. Hoe, wat en waarom, dat komt hij vertellen én ons laten ervaren op zaterdag 3 februari in De Voorhof.

Theo’s presentatie is bedoeld voor mensen die niet meer met hun oren staan te klapperen als ze het woord ‘buitenaardsen’ horen. Van het fenomeen graancirkels hoef je echter nog niet al van alles te weten; dat komt Theo nu juist uitleggen. Mensen die regelmatig mijn online Lichtmeditaties bijwonen, weten al dat deze cirkels in elk geval bepaalde codes bevatten, waarmee onder andere ons DNA beïnvloed kan worden. Maar graancirkels doen nog veel meer! En dat staat dus centraal in Theo’s lezing:

  • Wat hebben graancirkels ons mensen te vertellen?
  • Wat wil er vanuit die andere dimensies met ons gecommuniceerd worden?
  • Hoe weten we zo zeker dat deze gewasformaties door buitenaardsen zijn gemaakt?
  • Wat ervaar je als je erin staat en wat door ernaar te kijken (op een foto of van bovenaf)?
  • En hoe kunnen graancirkels healing tot stand brengen?

Op deze vragen – en waarschijnlijk nog veel meer! – komt Theo de antwoorden met ons delen.

Praktische informatie
De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 3 februari van 13.00 tot 17.00 uur in De Voorhof. Zoals altijd bij de evenementen die ik organiseer, is het aantal plaatsen beperkt. Zo blijft de sfeer intiem en is er mogelijkheid tot uitwisseling met de spreker.