Menu Sluiten

LICHTMEDITATIES

Regelmatig op woensdagavonden organiseer ik gratis online lichtmeditaties. Ik nodig belangstellenden van harte uit om mee te doen aan deze wekelijkse meditaties.

We leven in zeer roerige tijden, waarin het belangrijk is regelmatig aandacht te besteden aan de connectie met je diepste zelf. Daar liggen namelijk jouw antwoorden. De meditaties en trancehealings zijn diepgaand en worden grotendeels gechanneld. 

Zij zijn een uitvloeisel van mijn programma HEA:L! waarin een complete opbouw wordt aangeboden om jezelf van A tot Z te helen, je bewustzijn steeds verder te verdiepen en je licht helder te laten schijnen.

Intuïtie
Klinkt dat nogal zweverig? Dat is het volgens mij beslist niet. Ieder mens heeft naast een lichaam en geest ook een ziel. Dat kun je ervaren als ‘een stukje God binnen in je’, maar je kunt het ook gewoon intuïtie noemen. In ons dagelijkse leven komen we er vaak te weinig aan toe daar contact mee te maken, terwijl juist daar ons diepste zelf huist. Zodra je daar echt contact mee maakt, ervaar je meer rust, meer vrede, meer liefde voor jezelf en je omgeving, 

… Daarom bied ik mensen de gelegenheid om zich eenmaal per week zowel met zichzelf als met elkaar te verbinden tijdens een lichtmeditatie. 

Soms praten we kort over een thema en we sluiten altijd af met muziek waarin we een moment in de stilte bij onszelf kunnen zijn.

Op diverse woensdagavonden is er een online bijeenkomst via Zoom (zie de data bij ‘Aanmelden’).

Beginners en gevorderden
De wekelijkse lichtmeditaties zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Iedereen is dan ook welkom, ná aanmelding via www.stukkenbeter.nl/meditatie. Je kunt één keertje meedoen, om het eens te proberen en daarna als je wilt elke keer aansluiten als het jou uitkomt. Meedoen is gratis.

Voor de online bijeenkomsten krijg je, na aanmelding, een link toegezonden per e-mail. Deze link is elke keer opnieuw te gebruiken.