Menu Sluiten

HEALING OP AFSTAND

healing-op-afstand

Healing op afstand is een handige manier om helende energie over te dragen van de healer op de ontvanger. Jij hoeft niet naar mijn praktijk te komen en dat bespaart je tijd en reiskosten. En omdat we geen thee drinken en geen gesprek hebben vooraf, kost het mij minder tijd en daarom hoef jij minder te betalen, terwijl je dezelfde krachtige healing krijgt.

Maar als je dat gesprek wel belangrijk vindt, bijvoorbeeld omdat je vragen hebt, dan is ook een consult op afstand mogelijk. We hebben dan live online contact via een veilige verbinding.

Je kunt ook een reading op afstand aanvragen, wanneer je bijvoorbeeld meer inzicht wil verkrijgen in een bepaalde situatie, patroon of klacht of wanneer je tips wilt ontvangen hoe je daar (anders) mee om kunt gaan.

Is je healing op afstand ons eerste contact, dan is een intake of een reading vooraf nodig om me beter op jou en je vraag te kunnen afstemmen. Je kunt een afspraak maken via het contactformulier of per telefoon.

Healing op afstand
Bij een healing op afstand bereiden we ons allebei op een afgesproken tijd voor op de healing. Jij gaat rustig zitten of liggen en probeert te ontspannen (desgewenst stuur ik je van tevoren een ontspanningsoefening toe, die je op je mobiel kunt afspelen). Ik verbind mij met de kosmos en met de Lichtmeesters. Soms doe ik eerst een reading, zodat de healing beter op jouw behoeften kan worden afgestemd. En dan krijg je een intensieve healing. In veel gevallen merk je daar van alles van. Je voelt warmte, energie of allerlei pijntjes (die weer verdwijnen). Misschien verandert je hartslag of je ademhaling. Je kunt emoties gewaarworden enzovoort. Soms merk je er niet veel van, dan werkt de healing op een onbewust vlak. De healing werkt sowieso een aantal dagen door in je lichaam en geest.

Heb je weinig tijd, dan kun je jouw kant van de voorbereiding ook overslaan. Je onbewuste zal de healing toch ontvangen. De healing zal nog even krachtig zijn. Wel kan het zijn dat je vertrouwen erin afneemt, omdat je er geen tijd/energie in steekt. Voel dat eerst eens bij jezelf.

Healing pads
En om het nog aantrekkelijker te maken heb ik nog iets toegevoegd: healing pads. Dit zijn speciale pads van biologische katoen, die heel goed de helende energie opnemen en een lange tijd kunnen opslaan. Een opgeladen pad houdt de energie enkele maanden vast, behalve wanneer je de pad bij je draagt, bijvoorbeeld onder je kleren of in je (broek)zak. Je kunt de pad ook onder je kussen leggen. Dan wordt de helende energie geleidelijk afgegeven aan jouw body & mind, zodat je een continue stroom van helende energie ontvangt. Een pad werkt enkele dagen. Per pad krijg je een healing die qua helende kracht vergelijkbaar is met een live healing (al of niet op afstand).

Dit idee heb ik van wetenschappelijk onderzoeker Bill Bengston die al meer dan 25 jaar onderzoek doet naar de effecten van healing. Ik heb dit in het afgelopen half jaar samen met meerdere van mijn cliënten uitgetest en de resultaten zijn verbluffend goed.

Omdat ik heb gemerkt dat de verbinding, het contact, tussen jou en mij van belang is voor een optimale werking, raad ik je sterk aan om bij langdurig gebruik van de pads eenmaal per 3 weken een live- of afstandshealing te ontvangen.

Wanneer je een (chronische) aandoening hebt, misschien al vele jaren, is het soms nodig gedurende langere tijd healing te sturen naar die plekken in je lichaam en mind die dat nodig hebben. Daarvoor bied ik een pakket aan van healing sessies (zoals hier beschreven) in combinatie met healing pads die je onder je kleren bij je kunt dragen en de healing aanvullen en enkele weken  werken. Dit werkt niet alleen heel krachtig, maar is ook nog betaalbaar. Neem contact met me op voor meer informatie.

De pads kun je bestellen in de webshop na je eerste healing/intake.

Consult op afstand
Een consult op afstand is bijna precies hetzelfde als een consult in de praktijk alleen hebben we contact via een technisch hulpmiddel zoals telefoon of skype. Uiteraard is massage op afstand niet mogelijk.

Verschillen

MogelijkhedenPraktijkConsult op afstandHealing op afstand
Alle werkvormenJaGeen massages, marmatherapie en yogaAlleen healing
ReizenJaNeeNee
Aparte online intake nodig van 30 min.Nee, live intake (bij 1e afspraak van 90 min.)Ja, meestal wel (in overleg)Ja, soms wel (in overleg)
Tijsduurongeveer 60 of 90 min.ongeveer 45 min.ongeveer 30 min.
KostenKijk bij Tarieven voor een compleet overzicht.