Menu Sluiten

VERBINDING MAKEN MET HET LICHT

Licht

Laat je licht (erover) schijnen!

Wij leven in een bijzondere tijd, met een pandemie zoals we nog niet eerder hebben meegemaakt en de daarbij komende maatregelen die eenieder van ons linksom of rechtsom beperken. De samenleving bestaat inmiddels uit groepen mensen die – zo lijkt het – steeds feller tegenover elkaar komen te staan: voor vaccinatie of ertegen, voor de avondklok of ertegen, voor de lockdown of ertegen, noem het allemaal maar op. Dat is niet alleen vervelend, maar ook verwarrend… want wat is er nu ‘waar’? En wat is dus het beste wat jij zelf kunt doen?

Het antwoord op al deze vragen heb jij al tot je beschikking. Jíj weet, als je in contact staat met je licht (ook wel de Bron of je Hoger Zelf genoemd) wat voor jóú het beste is om te doen of juist te laten. Ongeacht wat anderen daarvan zeggen, en dus ook als wat jij wilt, indruist tegen wat de meerderheid van je omgeving doet.

Ik wil jou heel graag helpen jouw verbinding met het licht weer te gaan ervaren, zodat je er weer zelf bij kunt en je contact ermee weer stevig gaat aanvoelen. Want vanuit die connectie met jouw licht kun je niet alleen jezelf helen (als in: weg van de angst en terug naar voluit leven), maar ook een heel positieve invloed uitoefenen op je omgeving. Licht straalt immers uit; steek maar eens een lucifer op in een donkere kamer!

Je gezondheid verbeteren
Hierboven ben ik vooral ingegaan op de mentaal-emotionele gevolgen van corona en hoe je ondanks alle tumult daaromtrent toch in je licht kunt blijven staan. Maar het kan natuurlijk ook dat je mijn site bezoekt met (heel andere) gezondheidsklachten. De methode die ik dan toepas, is in de basis identiek: ik help je jouw verbinding met het licht te herstellen, zodát er heling kan plaatsvinden.

Meer in detail lees je hierover op de pagina over energetische therapie.