Menu Sluiten

ENERGETISCHE THERAPIE

Energetische therapie is erop gericht om op alle niveaus healing te bewerkstelligen, zodat de verbinding met jouw kern, jouw essentie, zo open mogelijk wordt en je zelfhelend vermogen optimaal zijn werk kan doen. Ik werk onder andere aan: stressrelease, emotional release, mindset, karmic release en Soul healing. Daarvoor worden diverse technieken ingezet, al naar gelang wat er bij jou nodig is. De basis is steeds healing en reading. Daarnaast gebruik ik onder andere gesprek, systemisch werk, massage, yoga en meditatie.

energetische healing
HEALING, READING, CHANNELING

Healing, reading en channeling lopen meestal naadloos in elkaar over. Het zijn alle drie manieren om jou verder te helpen op je pad van bewustwording en harmonie. Ik combineer deze bovendien met allerlei technieken die ik in de loop der jaren heb ervaren en heb leren gebruiken. Deze combinatie is zeer krachtig en divers; voor iedereen kan de meest passende combinatie van behandelingen kan worden gevonden.

Systeemopstellingen
ZIELSOPSTELLINGEN

Een workshop zielsopstellingen begint met het openen van het ‘systemisch veld’, ook wel het ‘wetend veld’ genoemd. Dit veld bevat alle informatie en intelligentie om jou verder te helpen in je proces van healing.

Het openen van het veld doen we met alle deelnemers, zodat we een heel krachtig (groeps)veld krijgen, en iedereen het ook zelf kan ervaren én er baat bij kan hebben.

Spiritueel coach
SPIRITUELE BEGELEIDING

Om je weer in contact te brengen met je essentie, je ziel, begeleid ik je naar je zielsverlangen.

Hierin ligt jouw oorspronkelijke kracht, jouw licht, besloten. Het herinneren van jouw waarheid, van wie je werkelijk bent, is het grootste geschenk dat jij jezelf kunt geven.

marmatherapie
OVERIGE THERAPIE

Omdat iedereen anders is en ik een individuele benadering belangrijk vind, beschik ik over expertise in diverse aanvullende methoden en technieken om je bij te staan. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, zal ik in overleg met jou kiezen welke ik wanneer gebruik.