Menu Sluiten

OVERIGE THERAPIE

Energetische therapie kent vele behandelvormen. Omdat ieder mens anders is en elke vraag uniek, is het nuttig om een methode te kiezen die daar het best bij aansluit. Ik bied daarom ter aanvulling ook onderstaande methoden aan.

adem-yoga-meditatie
ADEM - YOGA - MEDITATIE

Goed ademen is letterlijk van levensbelang. Adem is leven in verandering. In elke ademtocht zit een vernieuwing, een herboren worden en een loslaten van het oude.

counseling
COUNSELING & COACHING

Soms is het nuttig om meer inzicht te krijgen in (de achtergrond van) jouw vraag of klacht. Dan kan een gesprek een mooie aanvulling zijn. Ik probeer altijd op een zodanige manier met je om te gaan, dat je voelt en ervaart dat je mij kunt vertrouwen. Ik accepteer je precies zoals je bent.

massage
MASSAGE- & MARMATHERAPIE

Massage heeft een verzachtende en helende invloed op allerlei fysieke klachten, waaronder hoofdpijn, rugpijn, burn-out- en stressklachten, whiplash, fibromyalgie en nog veel meer.

Marma-punten zijn (knoop)punten van levensenergie (‘prana’) in het lichaam. Tijdens een behandeling maak ik energetisch contact met jou via deze Marampunten en zo stem ik jou af op de universele levensenergie.

magnetiseren
MAGNETISEREN

Als magnetiseur verbind ik me met de universele levensenergie (‘prana’, ‘Chi’). Ik kanaliseer die energie om jouw blokkades op te heffen.

Vaak verdwijnen de klachten wanneer met behulp van magnetiseren de blokkades worden weggenomen.