Menu Sluiten

HEALING - READING - CHANNELING

energetische healing

Bij gezondheid draait alles om harmonie: is er bijvoorbeeld balans tussen spanning en ontspanning, tussen kracht en zachtheid, tussen geven en ontvangen? En dat niet alleen fysiek, maar op alle niveaus van je leven. Leef je in harmonie met je omgeving, zijn je gedachten in harmonie met wat je doet, enz.? Als er een onbalans is in je leven, raken jouw systemen na verloop van tijd ook uit evenwicht. Dat merk je meestal het eerst doordat je energiehuishouding verstoord raakt, waardoor je snel vermoeid bent. Of je voelt je onrustig, gestrest, misschien heb je een te hoge bloeddruk of ben je vatbaarder dan anders voor virussen en ontstekingen.

Ziek of gezond?
Als dit te lang duurt, kun je (fysiek en mentaal) ziek worden. Dat begint vaak met symptomen als grieperigheid, hoofdpijn, verkramping of benauwdheid.

Sla je daar te weinig acht op, dan kunnen op den duur ook ernstiger aandoeningen ontstaan, zoals een burn-out, de ziekte van Crohn en zelfs verschillende vormen van kanker. Maar je ongemak kan ook meer van mentale, emotionele of spirituele aard zijn. Bijvoorbeeld een moeilijk te definiëren ongenoegen over hoe je leven zich ontrolt of vragen over zingeving.

Reading
Het is soms moeilijk om vast te stellen waarom een probleem dat je ervaart, schijnbaar niet kan worden opgelost. Wat zijn bijvoorbeeld de (soms nog onbewuste) dingen die je nog niet los kunt laten? Waar zit er een blokkade? Met behulp van een reading, vaak gecombineerd met counseling en coaching, kunnen we ontdekken wat op dit moment kan en mag worden geheeld. En dan kunnen we daar gericht mee aan de slag!

Bij een reading maak ik contact met het kwantumveld (‘Akashaveld’ of ‘-kroniek’), het veld van informatie. Soms doe ik dat tijdens een consult, soms voorafgaand aan een consult. Ook gebruik ik af en toe kaarten (Tarot, Healing Cards, Engelenkaarten) om informatie voor je te ontvangen. Een reading gaat soms over in een channeling.

Channeling
Bij een channeling komt er spontaan informatie uit het Kwantumveld vrijkomt, vaak in de vorm van een boodschap. Meestal is er een boodschapper die zich aan mij kenbaar maakt, bijvoorbeeld een aartsengel (Michaël, Gabriël, …). Deze boodschappers zie ik als symbolen voor een bepaalde energie, die de boodschap een zekere lading en richting meegeeft. 

Energetische healing
Healing wil eigenlijk zeggen: heel worden. Dat is het doel waar jij en ik aan werken wanneer je mijn hulp vraagt bij je proces. Daarnaast wordt healing ook gebruikt als containerbegrip voor methoden en technieken die worden gebruikt om healing te bewerkstelligen. De uitleg hieronder over healing beschrijft daarom ook de methoden en technieken die ik vaak inzet. 

Ik werk met energetische healing op de vijf niveaus van gezondheid:

  • Fysieke healing,
  • Emotionele healing,
  • Mentale healing,
  • Relationele healing (karmic release, karmic healing, vorige levens healen, familiesysteem healen),
  • Soul healing (astrale healing, reconnection).

Door mij te verbinden met het kwantumveld (‘Chi-veld’ of het ‘veld van universele energie’) stroomt er licht, energie, via mij naar jou. Dat licht werkt helend. En naarmate de frequentie hoger is, is het krachtiger en werkt het op diepere lagen.
Door mijzelf telkens verder te ontwikkelen, zorg ik ervoor dat ik mij  kan verbinden met licht van een zo hoog mogelijke frequentie. Daardoor werk ik, afhankelijk van wat er bij jou nodig is, met verschillende typen van healing:

Healing – Reading – Channeling

Healing, reading en channeling lopen meestal naadloos in elkaar over. Het zijn alle drie manieren om jou verder te helpen op je pad van bewustwording en harmonie. Ik combineer deze bovendien met allerlei technieken die ik in de loop der jaren heb ervaren en heb leren gebruiken. Deze combinatie is zeer krachtig en divers; voor iedereen kan de meest passende combinatie van behandelingen kan worden gevonden.