Menu Sluiten

SPIRITUEEL COACH

Spiritueel coach

Harmonie
Geen mens krijgt in zijn leven alleen maar hoogtepunten op zijn pad; ook lastige situaties zijn nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met ons bestaan hier op aarde. Door ermee te leren omgaan, worden we letterlijk sterker en harmonieuzer. Maar soms kun je – bijvoorbeeld als je er middenin zit – wel even een steuntje in de rug gebruiken.
Ik wil je dit graag bieden!

Open je hart
Wanneer we op onze weg naar vrede en geluk lastige situaties tegenkomen, ervaren we die niet zelden als teleurstellend, als pijnlijk, als frustrerend, … noem maar op. Maar heel sec genomen wórden ze dat pas wanneer wij zelf dat label erop plakken! De situatie is ‘gewoon’ de situatie – de vraag is hoe wíj daarmee omgaan. En daar heb je altijd een keuze in…!

Met behulp van een spiritueel coach kun je leren zogenaamde tegenslagen om te zetten in uitdagingen. Uitdagingen die je uitnodigen om jezelf te overstijgen en terug te keren naar je kern. Vanuit deze kern, vanuit de ervaring wie je werkelijk bent, krijg je een nieuw perspectief op je dagelijkse bestaan – en dus ook op elke situatie die zich daarin voordoet. Je leert je hart te openen voor jezelf en voor de manier waarop je het leven tegemoet treedt.
Laat me jou helpen dit gevoel te ervaren en de uitdagingen op je pad met open vizier tegemoet te treden!

Spirituele begeleiding vanuit een holistische benadering
Equilibre helpt je graag de uitdagingen die jíj tegenkomt in je leven, vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Daarbij maakt het niet uit op welk niveau jouw specifieke uitdaging zich bevindt, want ik werk sowieso vanuit een holistische benadering. Misschien lijd je aan een lichamelijke aandoening of beperking, of heb je vooral last van een vaag gevoel van onrust of onbalans. Maar het kan ook zijn dat je gedachten maar in cirkeltjes blijven ronddraaien en je maar niet verder brengen, of dat je hobbels ervaart in het contact met één of meer familieleden. Met al deze uitdagingen kun je bij mij terecht. Samen gaan we dan op zoek naar jouw ware Zelf, naar jouw waarheid, naar de vonk van jouw verlangen. Daarbij reik ik je vooral nieuwe zienswijzen en mogelijkheden aan.

Leven in het moment
In het kader van spirituele coaching biedt Equilibre ook begeleiding in het verbeteren van je concentratie en/of van de doorstroming van je levensenergie. Ook kun je in slechts een paar sessies meer rust gaan ervaren, een diepere ontspanning en een opener geest. Zo kun meer gaan leven in het moment en vanuit een dieper bewustzijn focussen op de keuzes die je in je leven maakt.

Gelovig of niet gelovig?
Ben je gelovig? Wees vooral niet ongerust dat daar bij Equilibre geen plek voor zou zijn. Mijn begeleiding is niet gebonden aan een specifieke religie of levensfilosofie. Ik heb veel kennis van en ervaring met uiteenlopende religies en levensfilosofieën en heb respect voor allemaal.
Als jíj dat wilt, maakt jouw geloof of levensovertuiging bij Equilibre gewoon deel uit van je reis naar binnen. Mijn doel is namelijk altijd: jou bijlichten op jouw levenspad, waarbij dus dus jouw waarden en overtuigingen centraal staan.

Ben je niet gelovig, of ben je er nog niet helemaal uit (wat veel vaker voorkomt dan je misschien zou denken!)? Ook dan kun je prima bij Equilibre terecht. Ofwel we leggen dit onderwerp (voorlopig) terzijde, ofwel we duiken er samen in – als dat jouw verlangen is.

Voel je je aangesproken? Laat me je dan vandaag nog helpen jouw doelen te verwezenlijken! Neem geheel vrijblijvend contact met me op.

Meer weten over wat ik verder nog doe?
Kijk hier voor magnetiseren en hier voor energetische healing.