Menu Sluiten

REPRESENTANTEN

representanten

In een opstelling gebruiken we symbolen voor mensen of energieën uit jouw systeem of voor jouw thema(‘s) en plaatsen die in een patroon; de opstelling. In opstellingen met mensen zijn het de representanten – gewone mensen die het bijzonder vinden om dit te doen – die als symbool worden gebruikt.

Zonder representanten is er dus geen opstelling met mensen mogelijk. Gelukkig kan iedereen die bereid is om zich in dienst te stellen van de opstelling representant zijn. Je hoeft hiervoor geen speciale kennis of vaardigheden te hebben. Je intentie om bij te dragen en een ‘open mind’ zijn voldoende.

Ik organiseer regelmatig avonden en (mid)dagen met familieopstellingen of themaopstellingen in Zoetermeer. Die opstellingen zijn bedoeld voor cliënten die door mij worden gecoacht. Daarvoor zijn dus representanten nodig. Wil je dat wel eens meemaken? Meld je dan aan met de knop linksonder.

Wanneer je deelneemt help je mij en mijn cliënten én ontvang je zelf een bijzondere en boeiende ervaring, die vaak ook gerelateerd is aan jouw eigen thema(‘s).

Deelname aan de hele dagen kost € 25,00. Betaling (pin of contant) op de dag zelf.

Deelname aan de avonden en middagen is kosteloos.
Een vrijwillige donatie na afloop, ter dekking van de huur en andere kosten wordt op prijs gesteld.

Schrijf je in als representant en gun jezelf die bijzondere ervaring!
Je ontvangt per keer een uitnodiging en je beslist dan of je die keer wilt deelnemen.