Menu Sluiten

REPRESENTANTEN

representanten

In een opstelling gebruiken we symbolen voor mensen of energieën uit jouw systeem of voor jouw thema(‘s) en plaatsen die in een patroon; de opstelling. In opstellingen met mensen zijn het de representanten – gewone mensen die het bijzonder vinden om dit te doen – die als symbool worden gebruikt.

Zonder representanten is er dus geen opstelling met mensen mogelijk. Gelukkig kan iedereen die bereid is om zich in dienst te stellen van de opstelling representant zijn. Je hoeft hiervoor geen speciale kennis of vaardigheden te hebben. Je intentie om bij te dragen en een ‘open mind’ zijn voldoende.

Ik organiseer regelmatig avonden en (mid)dagen met familieopstellingen of themaopstellingen in Zoetermeer. De avonden zijn bedoeld voor cliënten die door mij worden gecoacht. Daarvoor zijn dus representanten nodig. 

De (mid)dagen zijn in de eerste plaats voor deelnemers, die dan allemaal een korte opstelling kunnen neerzetten over hun thema.

Wil je dat wel eens meemaken? Meld je dan aan met de knop linksonder.

Wanneer je deelneemt help je mij en mijn cliënten én ontvang je zelf een bijzondere en boeiende ervaring, die vaak ook gerelateerd is aan jouw eigen thema(‘s).

Deelname als representant of toeschouwer aan de avonden is kosteloos¹. Overige: zie Tarieven.

¹Een vrijwillige donatie na afloop, ter dekking van de huur en andere kosten wordt op prijs gesteld.

Schrijf je in als representant en gun jezelf die bijzondere ervaring!