Menu Sluiten

BEVRIJDINGSWORKSHOP

Inleiding
Dit is de tijd waarin de mensheid de overgang maakt van de derde naar de vijfde dimensie. We gaan van angst, afgescheidenheid en tekort naar liefde, saamhorigheid en overvloed. Overal om ons heen zien we de oude wereld afbrokkelen en het is aan ons om gezamenlijk die mooie nieuwe wereld vorm te geven.

Daarvoor is het noodzakelijk dat we ons bevrijden van alle ballast die we in ons driedimensionale leven hebben opgedaan. Dat is wat er gebeurt in de zogenaamde vierde dimensie, die al voor ons openligt. Het is tijd dat oud zeer wordt aangekeken en opgelost, dat trauma’s worden geheeld (ook uit voorgaande generaties) en dat zo onze energiekanalen worden vrijgemaakt van de ‘verstoppingen’ die nu nog vaak beletten dat er meer en meer licht ons systeem in kan stromen.

En precies daar gaan we een bijdrage aan leveren tijdens deze unieke Bevrijdingsworkshop!

Ik heb meegedaan aan de Bevrijdingsworkshop bij Rob en Ellen. Ik stond ervoor open, wilde graag bevrijd worden van gevoelens die me belemmerden om oprecht te kunnen genieten en mijzelf te zijn.
Gevoelens van minderwaardigheid en gevoelens van onmacht hierover.
Wow, hoe een verrassende uitkomst kwam eruit! En hoe ik het meteen begon te begrijpen. Diep verdriet dat naar voren kwam en de letterlijke bevrijding ervan toen ik het kon loslaten.
Bijzonder mooi en wonderlijk.
Bevrijding… jezelf weer licht, rustig en zelfverzekerd kunnen voelen.
Een mooie, bijzondere workshop.

Nathaly

Ik vond het een hele fijne afwisselende workshop waar naast trancereizen iedereen aan bod kwam met een korte zielsopstelling om een oude trigger ‘te transformeren’. Wat je in één middag al niet kan doen… Het heeft mij geholpen om op een nieuw niveau me steviger te voelen in situaties die me anders van m’n stuk brengen. Een hele bijzondere ervaring!

Els

Na de bevrijdingsworkshop is er bij mij een doorbraak gekomen in een patroon dat al heel lang heel vast zat. Destijds begreep ik dat nog niet zo goed, maar nu weet ik beter.
Het gevolg hiervan o.a. is, is dat mijn gehoor nu al een paar maanden bijna helemaal afgesloten is van de buitenwereld en ik dus ook niet naar de Lichtmeditaties kan luisteren. Ik weet waar het mee te maken heeft en dat het een tijdelijke situatie is. Ik maak een belangrijke ontwikkeling door en ben jullie nog steeds heel dankbaar voor deze workshop.

Agnes Arkesteijn

 

Wat gaan we precies doen?
Omdat het licht op aarde sterk aan het toenemen is, lopen steeds meer mensen aan tegen één of meer situaties in hun leven die hen niet langer dienen. Dat kan van alles zijn: een belemmerend patroon binnen een relatie, een verslaving, een vorm van gedrag dat maar niet doorbroken lijkt te kunnen worden, en-zo-voorts. Herken je jezelf hierin?

In de Bevrijdingsworkshop gaan we actief aan de slag met één van deze belemmeringen. Die nemen we uitgebreid onder de loep, waarbij we uiteraard ook kijken naar de gewenste situatie, die in de plaats mag komen van de belemmering.

Dit doen we op 2 levels: vanuit ons menselijke perspectief, maar vooral ook vanaf zielsniveau.
Concrete ‘oefeningen’ worden bijvoorbeeld afgewisseld met transformerende trancereizen en korte zielsopstellingen.

Het enige wat jij als deelnemer ‘mee hoeft te nemen’, is dus een situatie in je leven waarvan je je heel graag zou willen bevrijden. Én bij voorkeur natuurlijk het vertrouwen dat je dat juist in deze workshop gaat lukken!

De bevrijdingsworkshop heeft me werkelijk vrijheid opgeleverd. Vooraf kon ik nauwelijks een keuze maken uit de patronen waarvan ik me wilde bevrijden, maar tijdens de oefeningen werden die me vanzelf duidelijk. De combinatie van NLP en transhealing is krachtig.
Mijn beoogde doel is reeds binnen een week gemanifesteerd. Ik voel de ontspanning in mijn lichaam en gezicht, ik voel me sterker en speelser. Ik leef meer in het nu. Het is een prachtig cadeau aan mezelf, met veel dank aan Rob en Ellen en alle deelnemers.
 
Mieke van der Meer
Praktische informatie
 • Locatie: De Voorhof, Rijksstraatweg 65, Voorst (hier vind je het adres en de route)
 • De data vind je in de agenda
 • Tijd: 11.00 – 16.30 uur (mogelijke uitloop max. een half uur)
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Kosten: € 99,00, bij inschrijving te voldoen
 • Meenemen: je eigen lunch, schrijfmateriaal (schrift en pen), als je wilt liggen tijdens de trancereizen: matje, kussen, dekentje, shawl, wat je wilt
 • De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen
 • Wanneer het live event door ons wordt geannuleerd, krijg je het volledig betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort op dezelfde rekening als waarvan de betaling is gedaan.
 • Deze workshop duurt ongeveer 5 uur.
 • De algemene voorwaarden zijn van toepassing
 • Aanmelden met de groen knop.