Menu Sluiten

LIVE EVENTS & WORKSHOPS

Bij Equilibre kun je regelmatig workshops en andere live events volgen met een open inschrijving. Bijvoorbeeld retraites en (familie)opstellingen. Daarnaast verzorgen wij ook bedrijfstrainingen external linkop maat waaronder Balans in de Zorg, organisatieopstellingen en Innovatie & Conceptdenken. Binnenkort verschijnt een nieuw online programma onder de titel HEAL! In dit programma leer je alle aspecten van energetische healing toepassen, van de basis tot en met het diepste niveau.
FAMILIEOPSTELLINGEN

Door met behulp van een familieopstelling inzicht te krijgen in de systemische achtergrond van je probleem, kom je sterker in je helingsproces te staan; de heling krijgt als het ware eindelijk de ruimte.

themaopstellingen
THEMAOPSTELLINGEN

Heb je bijvoorbeeld een (terugkerende of chronische) ziekte en wil je weten wat dit voor jou betekent, wat het jou te zeggen heeft? Daar kan een themaopstelling vaak antwoord op geven.

labyrint
RITUELEN

Een ritueel is een krachtig en nuttig instrument om te gebruiken in een  transformatieproces. Soms versnelt het dat proces soms werkt het verdiepend.

zielsgelukkig
ZIEL(S)GELUKKIG

Om het licht van onze ziel optimaal te kunnen laten stralen, is het vaak nodig om een aantal sluiers los te laten. Deze sluiers zijn in feite overlevingsmechanismen die we in ons verleden, vaak in onze heel vroege jeugd, hebben opgedaan.  De workshop Ziel(s)gelukkig reikt je een aantal manieren aan om ze te laten gaan.