Menu Sluiten

LIVE EVENTS & WORKSHOPS

Bij Equilibre kun je regelmatig workshops en andere live events volgen met een open inschrijving. Bijvoorbeeld retraites en (familie)opstellingen. Daarnaast verzorgen wij ook bedrijfstrainingen external linkop maat waaronder Balans in de Zorg, organisatieopstellingen en Innovatie & Conceptdenken. Binnenkort verschijnt een nieuw online programma onder de titel HEAL! In dit programma leer je alle aspecten van energetische healing toepassen, van de basis tot en met het diepste niveau.
FAMILIEOPSTELLINGEN

Door met behulp van een familieopstelling inzicht te krijgen in de systemische achtergrond van je probleem, kom je sterker in je helingsproces te staan; de heling krijgt als het ware eindelijk de ruimte.

themaopstellingen
THEMAOPSTELLINGEN

Heb je bijvoorbeeld een (terugkerende of chronische) ziekte en wil je weten wat dit voor jou betekent, wat het jou te zeggen heeft? Daar kan een themaopstelling vaak antwoord op geven.

labyrint
RITUELEN

Een ritueel is een krachtig en nuttig instrument om te gebruiken in een  transformatieproces. Soms versnelt het dat proces soms werkt het verdiepend.

Helende frequenties
HELENDE FREQUENTIES

De helende werking van frequenties is typisch iets voor dit tijdsgewricht, waarin we een andere, veel minder materieel georiënteerde wereld aan het bouwen zijn. Steeds meer mensen beseffen dat wij energie zijn, net als alles om ons heen. En dat maakt het heel logisch om de blik te wenden naar frequenties voor genezing.

Deze workshop zal ik aandacht besteden aan de Schumann-frequentie en ik neem ook mijn Schumann-plaat mee. Maar er zijn veel meer healingsmethoden die gebruikmaken van natuurlijke frequenties; daar zal ik uitgebreid op ingaan. Dat doe ik in de vorm van uitleg, maar vooral ook door je verschillende ervaringen te bieden. Denk daarbij aan een trancereis, een ervaring met geluid, kernopstellingen en dergelijke.