Menu Sluiten

LIVE EVENTS & WORKSHOPS

Bij Equilibre kun je regelmatig workshops en andere live events volgen met een open inschrijving. Bijvoorbeeld retraites en (familie)opstellingen. Daarnaast verzorgen wij ook bedrijfstrainingen external linkop maat waaronder Balans in de Zorg, organisatieopstellingen en Innovatie & Conceptdenken. Binnenkort verschijnt een nieuw online programma onder de titel HEAL! In dit programma leer je alle aspecten van energetische healing toepassen, van de basis tot en met het diepste niveau.
FAMILIEOPSTELLINGEN

Door met behulp van een familieopstelling inzicht te krijgen in de systemische achtergrond van je probleem, kom je sterker in je helingsproces te staan; de heling krijgt als het ware eindelijk de ruimte.

themaopstellingen
THEMAOPSTELLINGEN

Heb je bijvoorbeeld een (terugkerende of chronische) ziekte en wil je weten wat dit voor jou betekent, wat het jou te zeggen heeft? Daar kan een themaopstelling vaak antwoord op geven.

labyrint
RITUELEN

Een ritueel is een krachtig en nuttig instrument om te gebruiken in een  transformatieproces. Soms versnelt het dat proces soms werkt het verdiepend.

Nieuwjaars-tweedaagse
‘BIJ JEZELF EN MET ELKAAR’

Dé thema’s voor het nieuwe kalenderjaar zijn wat mij betreft authenticiteit en verbondenheid. Dagelijks worden allerlei horrorscenario’s over ons uitgestort; laat je je dan meevoeren door angst, voel je je onzeker? Of motiveert dit je juist om je eigen waarheid te onderzoeken, en ook daar vanuit te leven? Natuurlijk, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan… totdat we ons met gelijkgestemden gaan verbinden.