Menu Sluiten

WORKSHOPS & LIVE EVENTS

Bij Equilibre kun je regelmatig workshops en andere live events volgen met een open inschrijving. Bijvoorbeeld retraites en (familie)opstellingen. Daarnaast verzorgen wij ook bedrijfstrainingen external linkop maat waaronder Balans in de Zorg, organisatieopstellingen en Innovatie & Conceptdenken. Binnenkort verschijnt een nieuw online programma onder de titel HEAL! In dit programma leer je alle aspecten van energetische healing toepassen, van de basis tot en met het diepste niveau.
Zielsopstellingen
ZIELSOPSTELLINGEN

Door met behulp van een zielsopstelling inzicht te krijgen in de systemische achtergrond van je probleem, kom je sterker in je helingsproces te staan; de heling krijgt als het ware eindelijk de ruimte.

Orgaanopstelling
THEMAOPSTELLINGEN

Heb je bijvoorbeeld een (terugkerende of chronische) ziekte en wil je weten wat dit voor jou betekent, wat het jou te zeggen heeft? Daar kan een themaopstelling vaak antwoord op geven.

Bevrijdingsworkshop
BEVRIJDINGS WORKSHOP

In deze workshop gaan we actief aan de slag met één van deze belemmeringen (een belemmerend patroon in een relatie, een verslaving of afhankelijkheid, iets wat je maar niet doorbroken krijgt. Die nemen we uitgebreid onder de loep, waarbij we uiteraard ook kijken naar de gewenste situatie, die in de plaats mag komen van de belemmering. 

Creatief met frequenties
CREATIEF MET FREQUENTIES

Letterlijk alles in en om ons heen ís energie ~ in vibratie ~ op een bepaalde frequentie. Daarbij is met name de frequentie bepalend voor het ‘eindresultaat’. En die frequentie blijkt in veel situaties ten positieve te beïnvloeden!

Een deel van de dag is gereserveerd voor ‘kennisoverdracht’, wat ik graag zo veel mogelijk interactief doe. Verder is er veel ruimte voor de praktijk: we maken concreet en voelbaar hoe frequenties ons leven beïnvloeden en hoe wíj die frequenties kunnen (bij)sturen.