Menu Sluiten

HEALING ACHTERHOEK

Achterhoek

Zielsgelukkig
Onze kern, onze ware aard is licht, pure levenskracht. Heel veel mensen weten dat, ze voelen het, maar ze ervaren tegelijkertijd dat er momenteel zoveel gaande is op aarde, dat dit licht in de verdrukking dreigt te raken. Of ze gaan er zelfs aan twijfelen of het er (nog) wel is.

Ik leg mij erop toe mensen terug te begeleiden naar hun licht om de connectie hiermee te herstellen en te verstevigen. Niet alleen ga je daardoor veel meer liefde en vrede ervaren, het is ook het punt waar elke vorm van heling begint. Of het nu gaat om ongemak, angst, onvrede, depressiviteit of (meestal chronische en/of onverklaarbare) fysieke klachten, in verbinding met het licht krijgen deze de kans te worden geheeld.

Sinds januari 2021 biedt Equilibre – Centrum van Licht zijn healing activiteiten aan in een schitterende pand aan de Rijksstraatweg 61 in Voorst (Gelderland), gelegen tussen Zutphen en Deventer.

Equilibre is al langere tijd succesvol actief in de regio Den Haag/Haaglanden en is nu verhuisd naar Voorst. Equilibre biedt zijn diensten dus nu ook aan in Gelderland, de regio Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer, Zutphen), De Achterhoek en Twente/Overijssel.