Menu Sluiten

Beste Mark, ik houd van jou!

Het is tijd voor een grote shift, een verandering in bewustzijn. Een shift van wantrouwen en verontwaardiging naar ondersteuning en liefde.

Wat ik bedoel is dit: we leven in de een tijd waarin allerlei misstanden aan het licht worden gebracht. En dat is goed, want het maakt ons bewust van wat er wringt in de wereld, van wat we willen veranderen.

We lezen dagelijks wat de uitbraak van het coronavirus doet met mensen (velen sterven, anderen worden eenzaam), met onze economie (miljoenen werklozen, mensen die sterven van de honger, bedrijven die omvallen), met onze vrijheid (apps, pasjes, poortjes, geheime diensten, verplichte vaccinaties, ingespoten RFid-chips, noem maar op), 5G dat de oorzaak zou zijn van de pandemie, of dat dankzij de pandemie stilletjes wordt uitgerold. En ik denk dat op een bepaald bewustzijnsniveau veel hiervan op waarheid berust.

Er is er maar één die dit kan veranderen en dat ben jíj!

I am

En daarom is het tijd om te veranderen. Want op het niveau van de complottheorieën, hoe waar ook, gaan we dit niet veranderen. Er is er maar één die dit kan veranderen en dat ben jíj! Jij die dit nu leest. Want zoals Mahatma Ghandi decennia geleden al zei: Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien!

En er is maar één manier om dit te veranderen en dat is door je gedachten, je bewustzijn, te veranderen. Ik zie veelvuldig – en ik doe daar zelf ook soms aan mee – dat we ons ongenoegen op social media uiten over deze misstanden. En ook dat is goed, want het is nodig dat het aan het licht komt en dat we het allemaal weten. Maar we kunnen de wereldproblemen niet oplossen met het bewustzijn waarmee we ze hebben gecreëerd. En elke gedachte in de trant van: “Die Trump, dat is zo’n idioot”, bekrachtigt dit. Met zulke gedachten zal Trump een idioot zijn en blijven. Een door onszelf gecreëerde idioot!

Beste Mark, ik houd van jou precies zoals je bent.

Liefde en compassie zijn de enige waarden die dit kunnen veranderen. Gedachten die lijken op: “Beste Mark, ik houd van jou precies zoals je bent en ik vertrouw erop dat jij je liefde en wijsheid zult aanwenden voor het hoogste doel: de mensheid een stapje dichterbij verlichting brengen”, dragen daartoe veel meer bij, dan het ongenoegen en de boosheid.

En natuurlijk zijn we geen van allen heiligen en dus zijn we regelmatig boos, maar het is jouw taak, om dat in jezelf te veranderen. Dus roep ik je op om wél een heilige te worden! Ga positieve, liefdevolle gedachten denken en op die manier een schitterende bijdrage leveren aan het veranderen van de wereld, van de mensheid. Stel je voor dat – zoals White Bull (een lichtmeeester die wordt gechanneld door mijn lieve vriend Ian Graham) zegt – Mankind (de mensheid in het Engels) eens bekend zal staan als Kindman (vriendelijke, lieve mensen) en dat jíj daaraan hebt kunnen bijdragen. Kun je je iets mooiers voorstellen?

Licht

Bedankt lieve lezer, medemens en vriend(in), dat je dit hebt willen lezen en veel succes met het mooier maken van de wereld.

Geplaatst in Zingeving, spiritualiteit en religie

Gerelateerde berichten

Geef een reactie