Menu Sluiten

Let the sunshine in!

Bos, zon

Heeft 5G invloed op onze overgang naar 5D?

Terwijl ik dit schrijf is de lucht strak blauw en de zon schijnt uitbundig in de tuin op de knoppen van bloemen en blaadjes, die op openbarsten staan. Wat is het mooi; het geeft me een gevoel van “dicht bij de natuur” te zijn. Lente!

Lichtwerk
Ben jij een lichtwerker? Oftewel: is een (belangrijk) deel van je leven gewijd aan bewustwording van jezelf en van anderen? Zie jij de dingen soms anders dan veel andere mensen? Doorzie jij ze? Begrijp je wat erachter zit? Ben je (hoog)gevoelig; weet je vaak wat iemand wil, denkt of nodig heeft en vinden mensen je daarom soms een beetje raar of eng?

Dan is dit blog speciaal voor jou geschreven.

Denk je dat je geen lichtwerker bent? Lees hem ook dan en kijk of de tekst jou ook iets moois te bieden heeft.

5D versus 5G
Voor mensen die (misschien) lichtwerker zijn zal de term ‘5D’ geen geheimtaal zijn. Het staat voor de 5e dimensie. We zijn als mensheid, zo wordt gezegd, op weg van de 3e dimensie naar de 5e. Door het verdiepen van ons bewustzijn, soms aangeduid als het verhogen van onze trilling, zal de mensheid een nieuw tijdperk van leven op aarde ingaan. Een tijdperk waarin het collectieve welzijn bovenaan staat en het individuele welzijn daaraan dienstbaar is.

En waar 5G voor staat weten we natuurlijk allemaal. De 5e generatie van het draadloze datanetwerk voor telefoons en andere mobiele apparaten.

Is 5G gevaarlijk?

Er is al veel geschreven over 5G in relatie tot zowel de coronapandemie als het tegengaan van het verhogen van ons bewustzijn. Ik wil graag een inzicht met je delen dat gaat over dat laatste. Kan 5G ervoor zorgen dat wij mensen ons bewustzijn niet voldoende kunnen verdiepen om de 5e dimensie te bereiken?

Het antwoord is kort: nee! Tenzij jij je erdoor laat weerhouden. Het verdiepte bewustzijn waar we het over hebben als we spreken van de 5D, is een bewustzijn van eenheid. Eenmaal die poorten in jezelf geopend, ervaar je eenheid. Van jezelf met anderen, met de natuur, met een hoger ideaal. Alles wat openstaat voor dit diepere bewustzijn, is op een heel ander dan het fysieke niveau met elkaar verbonden. Communicatie of de ervaring van weten is dan niet langer gebonden aan de fysieke regels van de aarde en het menselijk lichaam.

In de kwantumfysica kent men het begrip ‘entanglement’ of verstrengeling. Verstrengeling houdt in dat 2 deeltjes als het ware innig met elkaar verbonden zijn. Als 2 deeltjes met elkaar verstrengeld zijn en deze deeltjes worden weggeschoten, elk een andere kant op, dan zullen ze op elk moment en op iedere plek onmiddellijk op de hoogte zijn van de toestand van het andere deeltje. Ook al zijn ze kilometers van elkaar verwijderd. Dit is een vorm van “direct weten”. Er komt geen communicatie of overdracht van kennis aan te pas. Ze zijn één!

Precies zo zijn wij allen één. Één met elkaar en met alles. Dus de elektromagnetische straling van 5G, hoewel die mogelijk schadelijk kan zijn op fysiek niveau, kan nooit ons verdiepte bewustzijn tegenhouden of verwoesten. Die kracht heeft 5G simpel weg niet in zich.

Angst versus vertrouwen
Voor ons mensen, lichtwerker of niet, is er maar één ding van belang: blijf vertrouwen op het verdiepte  bewustzijn. Blijf vertrouwen op je eigen kracht en je eigen overvloedige mogelijkheden. Jíj bent het die belangrijk is voor de vooruitgang van de mensheid. Blijf je inzetten voor het collectieve, het hogere, belang en laat je daarvan niet afleiden.

Laat je geen angst aan praten voor 5G, pandemieën en zoveel andere zaken. Ook al bestaan die ‘gevaren’ vaak wel degelijk, ze kunnen jou en mij er niet van weerhouden te doen wat nodig is: ons bewustzijn verdiepen; ons inzetten voor een nieuw tijdperk van de mensheid.

Let the sunshine in!

Geplaatst in Nieuws, Zingeving, spiritualiteit en religie

Gerelateerde berichten

Geef een reactie